Maksutavat ja ikärajat

Maksuvälineinä käyvät kaikki yleiset pankki-ja luottokortit, Visa Electron sekä: Smartum liikunta-ja kulttuuriseteli ja saldokortti, Virikeseteli, ePassi, Tyky- Kuntoseteli ja Tyky-Online, Wellness Wallet -kortti, Ticket Mind & Body -kortti ja Easybreak.
Ikärajoista saat lisätietoa klikkaamalla tästä.

Lahjaliput- ja alennusliput

Elokuvalippu on lahja, joka sopii kaikille. Lippujen arvon voit päättää itse. Lahjaa voit täydentää popcorn-lahjakortilla.
Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet saavat -1 euron alennuksen lipusta jokaisena päivänä kaikkiin elokuviin (ei voi yhdistää muihin alennuksiin).

Yritysliput

Liput ovat erinomaisia liikelahjoja yhteistyökumppaneille tai kannustuspalkintoja henkilökunnalle. Lipun saaja voi itse valita haluamansa elokuvan hänelle parhaiten sopivaan aikaan - mikä sen kätevämpää! Yrityslippuja voit tilata haluamasi määrän 30 kappaleesta alkaen. Annamme alennusta suuremmista eristä sopimuksen mukaan. Liput ovat voimassa 6kk ostopäivästä. Mitäpä olisi elokuva ilman popcornia ja juomaa? Elokuvanautintoa voit lisätä sisällyttämällä yrityslippuihin naposteltavat jo etukäteen.
Tilaukset: Miia Karhu .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Sarjaliput

Jos käyt useasti elokuvissa, miksi maksaisit enemmän? Studion sarjalipuilla pääset kaikkiin elokuviin edullisemmin.
Sarjalippuja on 5 kpl ja koko paketin hinta on vain 45,00 eur. Liput ovat voimassa 6kk ostopäivästä ja ne ovat perhekohtaisia.
Liput kelpaavat kaiken hintaisiin, myös 3D elokuviin. Sarjalippuja voi ostaa kassan aukioloaikoina. Kassa avataan 1/2 h ennen ensimmäistä näytöstä ja suljetaan viimeisen näytöksen alettua.

Varaa lippusi kätevästi netistä! Klikkaa tästä ohjeisiin.

Mainokset ja trailerit esitetään ennen ilmoitettua elokuvan näytösaikaa.

Viikonloppuisin suosittelemme noutamaan varatut liput viimeistään 45 min ennen näytöksen alkua.